Remonthagen – Tallåsen

Ett helt fantastiskt boende

Vi som bloggar

Christina Dalborg
Christina arbetar som projektingenjör och hanterar inköp, planering, samordningsmöten och frågor kring Miljöklassning och Grönt Byggande. Hon har 25 års erfarenhet från byggproduktion inom Skanska. Christina är gift och har två döttrar på åtta och elva år. Fritiden spenderar hon helst med familjen. De åker gärna skidor, pysslar med hästar eller fixar med huset.

Magnus Bergström
Magnus är produktionschef och har varit anställd på Skanska sedan 2001. Han har lång erfarenhet av byggproduktion och har arbetat i byggbranschen sedan 1994. Magnus är gift och har två barn som är sju och tio år. På fritiden åker han gärna skidor – både utför och på längden. Han reser gärna och umgås mycket med sin familj och sina vänner.

Markus Hansson
Markus är produktionsledare på Skanska och ska arbeta med Remonthagen och Tallåsen. Han tycker det känns häftigt att få leverera ett nytt landmärke och en bra produkt av hög kvalitet till Östersundshem. På fritiden håller Marcus gärna på med jakt, friluftsliv och träning.

Isak Reinklou
Isak är nyanställd produktionsledare på Skanska. Han har tidigare jobbat med fallskydd, personlig säkerhet och plåtslageri. På fritiden gillar Isak adrenalinkickar som han oftast får via motorsporter och andra fartfyllda äventyr. Andra favoriter är resor, saltlakrits, god mat och fjällen.